Mezarlıklar, Ramazan Bayramı’nda getirilen sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından ziyaretçilerini ağırlayacak. Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de, Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışması yaptı.

Düzce Şehir Mezarlığı başta olmak üzere, mahallelerde bulunan mezarlıklarda otları biçen, kabirlerin bakımını yapan belediye ekiplerine, sokağa çıkma yasağı nedeniyle bayram öncesinde kabir ziyaretlerine gelen vatandaşlar teşekkür etti.

“Belediye Çalışanları Gereken Özeni Gösterdiler…”

Koçyazı Mahallesi’nde bulunan mezarlık temizleme çalışmalarını, Mahalle Muhtarı İsmet Mısır yakından takip etti. Mahallelerine gösterilen duyarlılıktan ötürü Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve çalışanlarına teşekkür eden Mısır, “Ramazan Bayramı öncesinde, belediye ekiplerimiz mahallemizin mezarlığında temizleme çalışması yaptı. Ben de bizzat çalışmaları yakından takip ettim. Sağ olsunlar arkadaşlar gereken özeni gösterdi. Mezarlığımız Ramazan Bayramı’na hazırlandı. Bu nedenle Düzce Belediye Başkanımız Sayın Faruk Özlü Bey’e, yardımcılarına ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.