Birlik ve beraberliğin kuvvetlendiği, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı sebebiyle düzenlenen programlar devam ediyor. 

Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından bir düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programı yoğun ilgi gördü.



Gerçekleştirilen davete MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru, Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk, Kızılay Düzce Şube Başkanı Halil Aydın, MHP ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle ezanı bekleyen kalabalık, iftar saatinin gelmesi ile hep birlikte orucunu açtı.

“Allah onlara güç kuvvet versin”

İftar esnasında katılımcıların oruçlarını tebrik eden Milletvekili Yılmaz, Mehmetçik’in Kuzey Irak’ta düzenlediği operasyona dikkat çekerek şunları söyledi:

“TSK pençe operasyonu düzenledi. Allah onlara güç kuvvet versin. Sizlerin duasıyla Türk Milleti her zaman muzaffer olacaktır.”



“Herkesi davet ettiğimiz bir iftar”

Yemek duası ile sona eren program ardından basın mensuplarına bir değerlendirmede bulunan Yılmaz şunları dile getirdi:

“Artık geleneksel hale geldi. Ramazan’da hem seçmenlerimizle, hem seçmen ayrımı gözetmeksizin partili partisiz herkesi davet ettiğimiz bir iftarımızı düzenledik. Güzel bir katılım vardı, herkese teşekkür ederim.”



“Önceki iftarlarda vekilimiz ve beş tane belediye başkanımız yoktu”


Düzenlenen programla ilgili düşüncelerini paylaşan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ise davete icabet gösteren herkese teşekkür ederek şu şekilde konuştu:

“Ramazan’ın başka bir özelliği var. Biliyorsunuz ki önceki yıllarda iftar programlarımızda vekilimiz ve beş tane belediye başkanımız yoktu. Bu Ramazan bununla pekişmiş oldu. Daha iyi olacak inşallah.”



“Birlik ve beraberliği kanıtladık”


Davete katılan CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru ise iftar programından dolayı MHP’ye ve Caboğlu’na teşekkür ettiğini söyleyerek şunları belirtti:

“Böyle birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bir günde bu güzel iftar programını düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin bunlara ihtiyacı var. Bizde birlik ve beraberliği kanıtladığımıza inanıyorum.”



“10’da 10 yaptık”


Düzce’nin güzel ikliminde böyle bir iftarda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen ise geride bıraktığımız seçimlere değinerek şu şekilde konuştu:

“31 Mart seçimlerinde çok muazzam bir çalışma sergiledik. Düzce Teşkilatı olarak ve Cumhur İttifakı olarak Düzce’nin tüm belediyelerini aldık. 10’da 10 yaptık. 7 ilçenin 5’ini alarak Milliyetçi Hareket’in Düzce’deki gücünü ve mevcudiyetini göstermiş olduk. Seçim sürecinde burada çok mesai harcadık, artık Düzceli olduk. Bu günde Düzceli hemşerilerimizle birlikteyiz. İstanbul’da 24 Haziran’da yenilenen bir seçim olacak. Bu seçimlerde de Düzce ilimize ne düşerse Sayın Genel Başkan’ımızın emir ve talimatlarıyla İstanbul’da olacağız. İstanbul’daki Düzceli hemşerilerimizle birlikte olacağız.”



Haber: İ.İ.AYDOĞDU
Görüntü: T.AKARSU