Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Eski Başkanı Yaşar Çengel oğlunu evlendirdi.

Gökçe Köyü’nde bulunan bir kır bahçesinde gerçekleştirilen düğünde Özge Zengin ve Ömer Çengel hayatlarını birleştirdi.

Çiftin sevenlerinin alanı doldurduğu tören, Özge ve Ömer çiftinin ilk danslarını yapması ile başladı.



Kızlarının mutluluğuna tanıklık eden Kezban ve Mehmet Zengin çifti ile oğullarının saadetini gören Neriman ve Yaşar Çengel’in sevinci gözlerinden okunmaktaydı.

Mutlu anlara sahne olan düğün çiftin nikâh töreni ile devam etti. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü şahitler arasında yer alırken, nikâhı Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu kıydı.



Bir ömür boyu birlikteliğe “Evet” diyen çift, daha sonra şahitlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından alana getirilen düğün pastasını el birliği ile kesen gelin ve damat, birbirlerine ilk ikramlarını da yaptılar.



“Ömür boyu mutlu olmak istiyorum”

Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşayan Özge Zengin, sevincini şu ifadelerle dile getirdi:

“Çok mutluyuz. Güzel günümüzde sevdiklerimiz yalnız bırakmadı. Sayın belediye başkanımıza ve tüm sevdiklerimize teşekkür ediyoruz. Bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum. İnşallah tüm gelinlere de bu temennide bulunuyorum. Seven herkesin kavuşmasını istiyorum.”



“Çok mutluyuz”

Sevdiklerini çevresinde görmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Ömer Çengel ise duygularını şu ifadeler ile açıkladı:

“Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Herkesi yanımızda gördüğümüz için çok mutluyuz.”



“İyi bir itibar bırakmışız”


Düğüne gerçekleştirilen yüksek katılım sebebiyle duygulandığını belirten Çengel, yaşadığı mutluluğu şu ifadelerle dile getirdi:

“Çok duygulandım. Gelen arkadaşlardan Allah razı olsun. Demek ki seviliyormuşuz. İyi günde ve kötü günde yanımızda olacak dostlarımızı bu kalabalıkla teyit etmiş oluyoruz. Sözlerle ifade edilemeyecek bir mutluluk içerisindeyim. Bütün katılımcılara, gelen dostlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İyi ki bu topluluk oldu. İyi bir itibar bırakmışız. Bu kalabalığı görünce duygulandım.”



Yüzlerce kişinin katıldığı düğün merasimi çifte takı takma töreni ile devam etti.

Öncü Medya Ailesi olarak biz de çifte bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Haber - Görüntü: İ.İ.AYDOĞDU