Olimpiyat Kavşağı’ndaki yol çalışması trafiği olumsuz etkilemeye devam ediyor.



Trafik ekiplerinin yoğun çalışmasıyla özellikle Türkseven Kavşağı mevkiinde ulaşımdaki sıkışıklık kontrol altına alınmaya çalışılsa da uzun süren bekleyişler sabırları taşırıyor.



Duran trafik nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sürücüler, tepkilerini bir kez daha Öncü Haber mikrofonlarına dile getirdi.  
Konu ile ilgili tepkisini dile getiren Özkan Akdoğan, şunları kaydetti: “Okul açıldığında yol çalışması yapıyorlar bu hale geliyor anladığım kadarıyla, yağmurda yağınca daha ne yorum yapabiliriz ki. Okullar açıldığında trafik çalışmaları yapmamaları lazım. Onun haricinde ne diyebiliriz onun dışında bir çözüm olmaz. Çevre yolu yapmaları lazım. Kalıcı konutlar üzerindeki çevre yolu nasıl varsa bu yolunda çevre yolu olması lazım. Okullar açıldığında, mesailer başladığında bu yanlış zaman. Asıl yapılacağı yazın, tatil dönemi.’”



Yarım saattir beklediğini söyleyen Bekir Bilgi şu ifadeleri kullandı:
“İlkokullar başladı, ortaokullar başladı bu yüzden böyle oldu. Daha önceden yapılabilseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Değerli mülki amirlerimiz  daha iyi bilirler. Yol çalışması daha erken olsaydı daha iyi olurdu. Okullar başladı malum trafik, malum öğrenci çıkışları bir de saat 5-6 olunca daha çok tıkanıyor trafik. İnşallah daha iyi olur diyelim, diyecek bir şey yok yani.”



Ekrem Zengin ise “Trafik berbat! Sebebi ise Çoban’a yapılan dalçığın buraya da devam etmemesi, devam etseydi bu sıkıntı çekilmezdi.” dedi.



Hikmet Emiran da “Şuan ki sorun ne bilmiyorum. Şehir içine hususi arabayı sokmasınlar. Ticari arabayı soksunlar bir de belediye otobüsler, toplu taşıma girsin. Bu şekilde başa çıkamayız. Çalışmanın okullardan önce olması lazımdı.” diye konuştu.



​Haber: S.AYDINLI
GÖRÜNTÜ : C.A.KUŞ