Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen iftar programı renkli görüntülere sahne oldu.



Kusursuz Kafe’de verilen iftar yemeğine okulda eğitim gören yabancı öğrenciler de katıldı. Programda Düzce Üniversitesi sosyal hizmet bölümü öğrencileri tarafından verdikleri destek için Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’a plaket verildi.

Öğrencilere teşekkürlerini dile getiren Ünsal, basın işinin gönüllülük işi olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu; 



“Eğitim ve sevgi bir toplumu yücelten en büyük değerdir”

 “Bu gönülle yapılan bir çalışma. Öncelikle öğrencileri tebrik ediyoruz. Biz çok bir şey yapmadık. Sadece belediyenin yetkililerine, bu arkadaşların çalışmasını anlattık, güzel bir çalışma olduğunu ve bununla ne yapılabileceğine tercümanlık yaptık. Teşekkürü hak eden biri varsa, o da Düzce Belediyesi’nde karar mekanizmasındaki insanlardır. Özellikle belirtmek istiyorum ki, eğitim ve sevgi bir toplumu yücelten en büyük değerdir. Bu kardeşlerimiz de İnşallah sosyal hizmetlerde, insani ilişkilerde, gönül ilişkilerinde, kendilerine gönüllerini açan Düzce’yi ilerleyen hayatlarının unutmasınlar. Güzel bir hatıra olarak saysınlar.”



“Onların böyle bir şeyi düşünmesi asıl başarıdır”

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında duygu ve düşüncelerini aktaran Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakülte Sekreteri Ali Uçan, şunları kaydetti;

“Öğrencilerimizin böyle bir organizasyonu gerçekleştirmesi için elimizden geleni yaptık. Ama onların böyle bir şeyi düşünmesi asıl başarıdır. Bütün öğrencilerimiz sosyal hizmet uzmanılar, bu işin erbabılar. Bu sene son sınıfa geçecekler, gözümüzde hepsi sosyal hizmet uzmanılar.’

62

Öte yandan iftar yemeğine katılan yabancı öğrenciler, Düzce’yi çok güzel bulduklarını ve sevdiklerini belirterek, 3 yıldır Düzce’de olduklarını aktardılar. Yabancı öğrenciler ayrıca Türk yemeklerini çok sevdiklerini ve lezzetli bulduklarını da belirttiler.

Haber: S.AYAN