Ramazan Bayramı’na sayılı saatler kala bayramı memleketlerinde sevdikleriyle geçirmek isteyen vatandaşlar dokuz günlük tatilin 31 Mayıs Cuma akşamı itibariyle yollara döküldü.

Milyonlarca vatandaşın ulaşım için tek seçeneği olan karayollarında hareketlilik bugün de devam etti. Ancak bayrama bir gün kalmasına rağmen Anadolu Otoyolunda beklendiği gibi trafikte bir sıkışma yaşanmadı. Araç trafiğinin aktığı Anadolu Otoyolu Bolu Dağı kesiminde hareketlilik sürse de önceki yıllara oranla bir yığılma olmadığı ve sürücüler ile yolcuların sıkıntı yaşamadıkları görüldü.

Karayollarında otomobil veya otobüsle seyahat etmek yerine tercihini motosikletten yana kullanan Ramazan Can, Karadeniz turu yapmak için yola çıktıklarını belirterek, yol boyunca trafikte bir sıkışmayla karşılaşmadıklarını söyledi. 90 kilometre hızla yolculuk yapabildiklerini söyleyen Can, motosikletle yolculuk yapmanın farkını da şöyle anlattı;

"90 kilometrelik biz hızla geldik buraya. bir yoğunluk yok yolda. otomobille yolculuk yapanlar rahat fakat biz rüzgarı çok daha fazla hissediyoruz. Bu sıkıntımız oluyor."



Haber: S. AYAN

Görüntü: E.K. DURSUN