Darıcı Mahallesi’nde yapımı devam eden parkı ziyaret eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Daha önce Çakırlar, Orhangazi ve Ağa Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve bu kapsamda 4’üncü mahalle parkı olma özelliği taşıyan alanı inceleyen Özlü, mahalle sözleşmeleri kapsamında
Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu ile de istişarede bulundu.



Gerçekleştirdiği incelemelerin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Özlü, hayata geçirilen proje hakkında açıklamalarda bulundu.

“Taahhütlerimizi yerine getiriyoruz”

Her mahalle için bir sözleşme hazırladıklarını belirten ve vaatleri olduğunu hatırlatan Özlü, gerçekleştirile proje hakkında şunları söyledi:

“Onları gerçekleştirmeye başladık. Özellikle parklara çok önem veriyoruz. Her bir mahallemizin bir parkı olması arzusundayız. Mahalle sözleşmelerimizde bu vardı. Artık başladık. Bu güne kadar 3 mahallenin parkını bitirdik. Buradaki 4’üncüsü, bu parkı da bitireceğiz. Verdiğimiz taahhütleri yerine getiriyoruz.”



“20 mahallemize park yapacağız”


Park yapılacak mahalle sayısı hakkında da konuşan Özlü sözlerine şöyle devam etti:

“Bazı mahallelerimizde arazi sorunu var. Bu sorunları da çözdüğümüzde oralara da park yapacağız. Örneğin burası 18 uygulamasıyla belediyeye kalan bir yerdir. Bizim mahalle sözleşmelerimiz önümüzdeki 5 yılı kapsıyor. Ama 2019 yılı için 20 mahallemize park yapacağız.”



“İnsanların dinlenebildiği, çocuklarının oynayabildiği bir alan olacak”


Yapılan parkta bulunacak alanları da açıklayan Başkan Özlü, şöyle konuştu:

“Bu alanda çocuk parkı olacak. Fitness aletleri koyulacak ve burası yeşil, insanların banklarında dinlenebildiği ve çocuklarının da oynayabildiği bir alan olacak”

Özlü ifadelerini ‘hayırlı olsun’ temennisi ile sonlandırdı.



Haber: İ.İ.AYDOĞDU