Mhp’den Özlü’ye plaket

Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı ilk toplantısında MHP’li üyeler tarafından sunulan ‘MHP Kurucusu merhum Alparslan Türkeş’in adı Düzce’de bir cadde ya da bulvara verilsin’ önerisi oy çokluğu ile kabul edilmişti. Merhum Türkeş’in adının bu sayede ilimizde yaşatılacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirmek isteyen MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, ilçe başkanı ve teşkilat üyeleriyle birlikte Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü makamında ziyaret ettiler.



‘Herkesin başkanıyız, Düzce’yi hep beraber yöneteceğiz’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Faruk Özlü, ‘Biz tüm Düzcelilerin belediye başkanıyız. Önerilere kapımız her zaman açık. Düzce’yi hep birlikte yöneteceğiz’ şeklinde konuştu. Hayata geçirilen mali disiplin tedbirlerinden önümüzdeki günlerde yer teslimi yapılacak et kombinasına kadar yürüttükleri faaliyetler hakkında konuklarını bilgilendiren Başkan Özlü, ‘ Bir dahaki döneme Düzce’ye butik bir et kombinasını da kazandıracağız. Zarar ettiğimiz halk otobüsleri ile ilgili de önümüzdeki süreçte çalışmalarımız olacak. Güzergah revizyonu yapılacak. Bir hatta otobüs konulduğu zaman onun kapasitesi ile o hattaki yolcu sayısının örtüşmesi lazım’ dedi.



Bütün çalışmaların bu yıl tamamlanacağını söyleyen Başkan Özlü’ye MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu tarafından plaket verildi.

Haber: C. ÜSTÜNER