Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz’in kızı dünya evine girdi.

Beyköy’de bulunan bir kır bahçesinde düzenlenen düğünde Gözde Deniz ve Metin Ekin hayatlarını birleştirirken, yoğun katılım gözlerden kaçmadı.

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’in yanı sıra, kurum müdürleri, İGM üyeleri ve çiftin sevenleri katıldı.



Çiftin nikâhını Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu kıyarken, Vali Dağlı, Milletvekili Keşir ve Çakır ile Alay Komutanı Çetinkaya nikah şahitleri arasında yer aldı.

İyi günde ve kötü günde birlik ve beraberlik sözü veren Gözde Deniz ve Metin Ekin çifti, alkışlarla tebrik edilirken, nikahı kıyan Kasapoğlu sözü Keşir’e bıraktı.



“Boy boylasınlar, soy soylasınlar”


Çiftin mutluluğunun bir ömür sürmesini temenni eden Milletvekili Keşir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 çocuk nasihatini da hatırlatarak şunları söyledi:

“Bu mutlu gün, rahmetin de bereketiyle daha mutlu hale geldi. Gençler ömür boyu, beraber ıslandık bu yağmurda diyebilecekler. Türk töresinde olduğu gibi boy boylasınlar, soy soylasınlar İnşallah. Kıyamete dek namaz ve Kur’an ehli, vatana millete hayırlı evlatları olsun. Ben evlilik cüzdanını da en iyi şekilde muhafaza edeceğine inandığım gelin hanıma taktim ediyorum ve Sayın Cumhurbaşkanı’mızın nasihatini da hatırlatmak istiyorum.”



Nikah töreni ardından düğün, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.





Haber: İ.İ. AYDOĞDU