Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu “Ramazan Bayramı” nedeniyle birer kutlama mesajı yayımladı.

“Dargınlık ve kırgınlıklar unutulsun, mutluluklar paylaşılsın”

Düzce Valisi Dağlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmet ve bereketin paylaşıldığı, manevi güzelliklerin en üst seviyede yaşandığı mübarek Ramazan ayını ihya edip, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin, sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar aziz milletimizin özünde var olan onun gönül zenginliğini yansıtan hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma gibi bireysel ve toplumsal hayatımızı daha da anlamlandıran, daha yaşanır kılan güzel hasletlerimizi ön plana çıkarmaktadır. Toplumsal hayatımızda mümtaz bir yere sahip olan bayramlar; iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevgi ve hoşgörü ikliminde dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği müstesna günlerdir. Bu müstesna bayram günlerini, kardeşlik ve dayanışma iklimini daha da güçlendirmek, küslükleri ortadan kaldırmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu özel günlerde, başta aile büyüklerimiz ve yakınlarımız olmak üzere, ihtiyaç sahiplerini ve kimsesizleri, öksüz ve yetim çocukları, yaşlı ve hastaları, şehit yakınlarını ve gazilerimizi ziyaret ederek ilgi ve şefkatimizi hissettirmek, bayram sevincini ve coşkusunu onlarla paylaşmak en önemli sorumluluğumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli halkımızın ve tüm mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, bayramın ülkemize, İslam âlemine ve insanlığa huzur ve selamet getirmesini temenni ediyorum.”

“Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun”

Düzce Belediye Başkanı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü de tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Rahmeti, bereketi ve günahlarımızdan arındığımız bir Ramazan ayını daha bayram ile taçlandırmanın huzur ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Küslerin barıştığı, özlemlerin giderildiği, tuttuğumuz oruçların mükafatını aldığımız bu Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine sevgi, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu bayramda özellikle İslam coğrafyasında acı içinde, umutsuzluk ve gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimiz için hayırlı kapıların açılmasına vesile olmasını diliyor, başta Düzceli hemşerilerim olmak üzere Aziz Milletimizin ve İslam coğrafyasının Ramazan bayramını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

"Yeni umutlarla bir bayrama daha kavuştuk"

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin de, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İl Başkanı Mustafa Keskin mesajında; ‘’Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını nihayete erdirerek, yeni umutlarla bir bayrama daha kavuştuk.
Bayramın huzur ve bereketinin, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürümemize vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Düzceli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve İslam dünyasının bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ramazan bayramının, tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum.’’
ifadelerini kullandı. 


"Ramazan Bayramı’nı daha milletçe yaşamaktayız"

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu da, Düzce Halkı'nın Ramazan Bayramı'nı kutladı.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevinç, paylaşma, kaynaşma, ve yardımlaşma günü olan bir Ramazan Bayramı’nı daha milletçe yaşamaktayız. Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında, milletin değer verdiği, milli ve manevi günler gelir.Bu manevi günlerden olan Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, ecdadımızın şanına yakışan, sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek, sergilediğimiz birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Ülkemize ve Milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, başta Düzceli hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bayramını en samimi duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”​

 
Haber: C. ÜSTÜNER