İSKİ ve Devlet Su İşleri’nin yetki alanında bulunan Hasanlar Baraj Gölü’nün kenarına bırakılan çöpler, “Bu kadarına da Pes” dedirtti. Baraj Gölü kenarında piknik yapan vatandaşlar tarafından bırakıldığı tahmin edilen çöpler görüntü kirliliği oluşturmasının yanı sıra, doğaya da büyük zararlar veriyor.

Arkadaşları ile birlikte Hasanlar Baraj Gölüne giden ve Düzce’de görev yapan Mardin Nüfusuna Kayıtlı Ozan Muzaffer isimli Sağlık Çalışanı, baraj gölü kenarına bırakılan çöp yığınlarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Hemen eline aldığı çöp poşetiyle, çöpleri topladı.

Hasanlar Baraj Gölü kenarına atılan çöpleri cep telefonu ile görüntüleyen doğasever Sağlık Çalışanı Ozan Muzaffer, fotoğrafları Öncü Haber whatssAp İhbar Hattına (0 542 767 18 81) gönderdi. Görüntülerde, Baraj Gölü Kenarına bırakılan çöpleri topladığı görülen Muzaffer’in duyarlılığı büyük takdir topladı.

Muzaffer Ayrıca, Düzce’nin eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu kaydederek, Düzceliler’in bu güzelliklere sahip çıkmasını istedi.