Yeni görevi dolayısıyla makamında toplumun her kesiminden ziyaretçileri makamında ağırlayan Düzce Belediye Başkanı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün ziyaretçileri arasında yeni göreve gelen başkanlar da yer alıyor. MHP'den girdikleri seçimi kazanan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ve Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Başkan Özlü'ye 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Düzce Belediye Başkanlığı görevi dolayısıyla başarılar dileyen Şahin ve Yanmaz ile beraberindeki heyetlere teşekkürlerini ileten Başkan Özlü, Cumhur İttifakı'nın en güzel temsilinin Düzce'de yaşandığını belirtti.

Özlü, "Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ve Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz'a şahsıma gösterdikleri bu nezaket ve hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli arasında kurulan Cumhur İttifakı Düzce'de en güzel şekilde vücut buldu. Şimdi artık hep birlikte Düzce'yi bölgesinde, Türkiye'de ve hatta dünya çapında hatırı sayılır bir noktaya taşıyacağız. Omuz omuza güç birliği içinde projeler üreteceğiz, birbirimize destek vereceğiz. Sayın Şahin'e, Sayın Yanmaz'a ve ekibine de yeni görev süreleri boyunca başarılar diliyor, en yakın zamanda iade-i ziyaret yapacağımı belirtmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Haber: C. ÜSTÜNER