Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Düzce Üniversitesi ve diğer 7 ortak ile  Erasmus + programı kapsamında  yürüttüğü projenin ilk online toplantısı gerçekleştirildi.

Mezunlar, işsizler ve konu ile ilgilenen herkes için web dizaynı ve geliştirilmesi konularında açık kaynaklı bir öğrenme platformu oluşturulmasını hedefleyen projenin ilk toplantısı koronavirüs salgını nedeniyle telekonferans yöntemi ile düzenlenirken, birçok konu başlığı üzerinde beyin fırtınası yapıldı.

Projenin paydaşları, özellikle salgına bağlı olarak birçok kişinin evde iş ortamı oluşturduğu şu dönemde uzaktan çalışma sistemlerinin ön plana çıkması üzerinde durdu. Uzaktan çalışma sistemlerine de çok önemli destek sağlayacak bu projenin online toplantısında e-öğrenme modüllerine yönelik yapılan çalışmalar üzerinde duruldu ve değerlendirmeler yapıldı.

Çalışmaları devam ettirilecek olan 3 fikri çıktının sonuçlandırılması ve Ulusal Ajansa sunulacak ara rapor öncesi yapılacak istişareler için 4 Haziran 2020 de 2. online toplantının gerçekleştirilmesine karar verildi.