Düzce Belediyesi yaya ulaşımında büyük önem taşıyan üst geçitlerdeki asansörlere yönelik bakım-onarım için düğmeye bastı.

Özellikle yaşlı, engelli ve çocuklu vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan asansörlerde oluşan arızaların hemen giderilmemesi mağduriyeti de beraberinde getiriyor.



Gelen şikayetler doğrultusunda harekete geçen ekipler, asansörlerin tekrar hizmete girmesi için çalışma başlattı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında hizmet dışı kalan asansörlere öncelik verdi. Vatandaşların talepleri değerlendirmeye alarak işe koyulan ekipler, çalışmalara Hamidiye Mahallesi'nden başladı.

Düzce Belediyesi'nden yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan bilgilendirmede şunlar kaydedildi:

 "Karayolları üzerinde yayaların ulaşımını sağlayan üst geçitlerde özellikle engelli, bebekli ve yaşlı vatandaşların kullanımı için yapılan asansörlerin bakım ve onarım çalışması başlatılmıştır. Hamidiye Mahallesi üst geçidinde başlatılan çalışmalar etaplar halinde şehir merkezindeki tüm üst geçit asansörlerinde yapılacaktır. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağını değerli kamuoyunun bilgisine sunarız."

Haber: C. ÜSTÜNER