Göreve geldiği günden beri Düzce için gece gündüz çalışan ve Düzceliler’in takdirini toplayan Düzce Valisi Cevdet Atay, eğitim konusunda da düğmeye bastı. Bugün Düzce Valiliği’nde düzenlenen törenle Düzce Organize Sanayi Bölgesi ile Düzce Üniversitesi arasında “Lisansüstü Eğitim Protokolü” ve Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Üniversitesi arasında “Gençlik Ofisi, Kültür, Sanat, Spor, Eğitim Protokolü” için imzalar atıldı.

İmza törenine Vali Atay ile birlikte Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ve Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı katıldı.

OSB ÇALIŞANLARI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMLERDEN YARARLANABİLECEK

Düzce Üniversitesi Enstitüleri ile Düzce Organize Sanayi Bölgesi arasında lisansüstü eğitim konusunda işbirliği yapılmasına ilişkin Lisansüstü Eğitim Protokolü’yle birlikte Düzce Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan işletmelerin sahip ve ortakları ile OSB’nde çalışan personel Düzce Üniversitesi Enstitüleri tarafından belirlenecek programlarda verilecek lisansüstü eğitimden yararlanacaklardır.

ÜNİVERSİTE’YE ‘GENÇ OFİS’

Gençlik Ofisi, Kültür, Sanat, Spor, Eğitim Protokolü Protokolü’yle de Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Düzce Üniversitesi işbirliğiyle üniversitenin Konuralp Yerleşkesi’nde genç ofis açılacak. Bu çalışmayla öğrenciler ile üniversite akademik ve idare personelinin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimsel birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin artırılması ve desteklenmesi hedeflenecek.

HABER: Mehmet GÜNESEN