Koronavirüsü salgını nedeniyle, T7 Petrol İstasyonlarında da tedbirler üst seviyeye çıkartıldı. Türkseven Şirketler Grubu’na bağlı Düzce’nin firması T7 Petrol istasyonlarında sık sık yapılan dezenfektan çalışmaları, müşterilerini memnun ediyor.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan T7 Petrolleri, halk sağlığına da büyük önem veriyor. T7 Petrollerine bağlı istasyonlarda sıklıkla yapılan dezenfektan çalışmaları bugünde devam etti. Akaryakıt almak için istasyonlara giren müşterileri ellerinde ki kolonyalarla karşılayan çalışanlar, salgına karşı müşterilerin dikkatli olmasını istediler. İstasyonlarda yapılan dezenfekte çalışmalarında, kapı kolları başta olmak üzere, insan elinin değdiği her köşe ilaçlandı.

Konu ile ilgili Öncü TV mikrofonlarına konuşan T7 Petrol müşterileri, “İlk defa bir benzin istasyonunda böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Emeği geçen her kese teşekkür ederiz. Bizim sağlığımız için yapılan çalışmalar bunlar.” dedi.

İlaçlamayı yapan firma yetkilisi Mustafa Kemal Keskin ise, “T7 Petrolleri insan sağlığına çok büyük önem veriyor. Bura da insan elinin değdiği her köşeyi ilaçlıyoruz. Ayrıca market kısmında insan vücuduna zarar vermeyen anti bakteriyel dezenfekten ürünleri de satılıyor.” diye konuştu.