Mevzuatlar çerçevesinde gerçekleşen denetimlerle, vatandaşların yaşanabilecek bir itfai olay karşısında hangi tedbirleri alması gerektiğini anlatan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, oluşabilecek zararları da en az seviyeye indirmek için gayret göstermekte. İtfaiye Müdürlüğü tarafından oluşturulan ''Danışmanlık Birimi'' yangın güvenliği konusunda detaylı ve teknik bilgi almak isteyen Düzceliler için 0533 014 29 30 nolu irtibat telefonuyla hizmet vermeye devam etmekte.



Önceden bilgi alınması ve tedbirlerin zamanında uygulanması ile gereksizce ortaya çıkmakta olan 2. tadilat harcamalarına, iş gücü kaybına maruz kalınmayacak, milli servet kayıplarına engel olunabilecek.

Toplam 1556 Yapı Denetlendi

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü denetim ekipleri, yapılan denetimlerde görülen eksiklikleri, kurum veya kuruluş yetkililerine yazılı ve yerinde anlatılarak gerekli olan teknik koşulların yerine getirilmesi konusunda bildirimde bulundu. Düzce Belediyesi İtfaiye denetim ekiplerinin bugüne kadar 2017-2018-2019 yıllarında toplam 1556 yapıyı denetlediği belirtildi.
 
Haber: H. DURNA


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ