31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda uzun yıllardır arzu ettiği belediye başkanlığı koltuğuna halkın takdiriyle oturmaya hak kazanan Birol Şahin, nezaket ziyaretlerine başladı.

Bu kapsamda hem TEM Otoyolu üzerinde hizmet veren TÜRSAN Dinlenme Tesisleri hem de Kaynaşlı sınırlarındaki T7 Petrolleri yatırımları ile ilçe halkına önemli bir istihdam sağlayan Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven'in kapısını çalan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, sohbet havasında geçen ziyarette ilçede hayata geçirmeyi hedeflediği projeler ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Öncü Medya Grubu'nu da bünyesinde barındıran Türkseven Şirketler Grubu'nun Kaynaşlı Belediyespor'dan desteğini hiçbir zaman esirmediğini vurgulayan Şahin, ilçe sporuna sağladıkları katkılar dolayısıyla Onursal Başkan Ömer Faruk Türkseven nezdinde Türkseven ailesine teşekkür etti.

Türkseven de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman memleketi için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Belediye Başkanı Birol Şahin'in Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven'e Kaynaşlı Belediyespor forması hediye etmesi ve günün anısına fotoğraf çektirilmesiyle ziyaret sona erdi.