Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz yeni yasama yılına hızlı girdi. Milletvekili Yılmaz, eğitimden tarıma, ertelenmeyen borçlardan ulaşımdaki sorunlara kadar Düzce’yi de yakından ilgilendiren birçok konudaki sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıyor.
Yaptığı konuşmalar ve sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Milletvekili Yılmaz, bu kez de meclis kürsüsünden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a seslendi.
Meclis toplantısında gündem dışı söz alan Milletvekili Yılmaz, “Düzce’nin Ulaştırma Bakanlığından birçok isteği var.” diyerek, bu istekleri tek tek sıraladı.
Karayollarındaki sıkıntılar tek tek sıraladı
Milletvekili Yılmaz’ın yaptığı konuşmanın detayları şu şekilde:
“Karayolları Düzce’de Fiskobirlik Kavşağı’nı kapattı. Sebebini sorduğumuzda üstten geçişi sağlayamayacaklarını, yatırım programlarında olmadığını ifade ettiler. Buradan kendilerine seslenmek istiyorum her yerde yol yapılarak ulaşım rahatlatılırken, Fiskobirlik Kavşağı’nı kapatmak hangi mantığa sığmaktadır?
Düzce’nin Ulaştırma Bakanlığı’ndan istediği birçok şey vardır. Yığılca yolunda çalışmalar tamamen durdu. Olimpiyat Kavşağı tam okulların açıldığı sezonda yapılmaya kalkılarak adeta trafik tam bir keşmekeş haline geldi.
Kuzey batı çevre yolu halen yapılmadı Sakarya-Düzce bağlantı yolu Melenağzı geçişi halen tamamlanmadı.
Buradan ulaştırma bakanlığına seslenmek istiyorum. Düzce’deki ulaşım problemini kavşakları kapatarak mı çözmek istiyorsunuz.”