Kaza riski ve trafik yoğunluğunun ortadan kaldırılması gerekçesiyle eylül ayının ilk haftasında Fiskobirlik Kavşağı'nın tek yönlü olarak trafiğe kapatılmasına tepkiler devam ederken, bu kez geçici olarak bir kavşak daha ulaşıma kapatıldı.

Ankara ve İstanbul arasında önemli bir geçiş güzergahı olan D-100 karayolu Düzce kesiminde yol bakım-onarım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Düzce’nin önemli kavşaklarından olan Olimpiyat Kavşağı, 17 Eylül Salı günü Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından alınan karar gereği geçici olarak kapatıldı. D-100 Karayolu Olimpiyat ve Türkseven kavşakları boyunca yerleştirilen dubalarla, Ankara-İstanbul istikameti tek şeride düşerken, İstanbul-Ankara yönünde ise yine dubalarla yan yola geçişler kapatıldı.

Yol bakım çalışması nedeniyle kapatıldığı öğrenilen kavşakta oluşan yoğunluk sürücülere zor anlar yaşattı. Tek şeride düşen ve dönüşlerin kapandığı yolun özellikle Türkseven Kavşağı kesiminde akşam saatlerinde araç kuyruğu oluştu. Trafiğin sıkışmasına bağlı olarak araç sürücüleri zaman zaman gergin anlar yaşadı.



Kavşağın kapatılmasında kullanılan dubaların üzerinden araçlarıyla geçen sabırsız sürücüler, diğer sürücü ve yolcuları da tehlikeye soktu.