Mesai saati içerisinde işten kaytarıp şekerleme yapan memur, vatandaşın kamerasına takıldı.



Vatandaşların şikayet ve taleplerini duyurmak amacıyla Öncü Haber'in uygulamaya koyduğu Whatsapp İhbar Hattı'na dikkat çeken fotoğraf ve videolar gelmeye devam ediyor.


Bu sabah ihbar hattına ulaşan şikayetin nedeni ise mesai saatinde araçta uyuyan personel oldu. Bir ağacın gölgesine park ettiği Düzce İl Özel İdaresi'ne ait otomobilde kestiren kamu çalışanının fotoğrafını cep telefonuyla çekerek haber merkezimize gönderen vatandaş, mesajında ise "Devletin arabaları personellere tahsis edilmiş. Mesai saati içinde uyuyorlar." ifadelerini kullandı.



Vakıf Müdürü'nden açıklama

Öte yandan söz konusu haberin internet sitemizde yer almasının ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ercan Öztürk konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Habere konu olan aracın İl Özel İdaresi tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na tahsis edildiğini belirten Öztürk, şunları kaydetti: "İlimizdeki mültecilerin hane ziyaretinde kullanılan bir araç. İnceleme memurlarını beklerken uyuyakalan şoförü görüntülemiş vatandaşımız. Yani uyumak için veya şahsi işi için kullanım söz konusu değildir, bilgilerinize"

Valilik soruşturma başlattı

Düzce Valiliği de yaptığı açıklamada, söz konusu aracın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na tahsisli olduğunu yineleyerek, "Vakıf personeli vatandaşın adresinde incelemede iken, personeli bekleyen şoför araç içerisinde uyuyakalmıştır. İlgili personel hakkında Valiliğimiz talimatı ile soruşturma başlatılmıştır." ifadelerine ye verdi.
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ