Düzce protokolü, resmi bayramlaşma programında bir araya geldi. Düzce Valiliği tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı bugün Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde 14.00 – 15.00 saatleri arasında yapıldı.


 

Protokol bayramlaşmasına Düzce Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İl Turizm Müdürü Resul Taştan, Baro Başkanı Azade Ay, kurum müdürleri ve polis ekipleri katılım sağladı.



"Trafikte kullara uyalım"

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından konuşma yapan Düzce Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sizlerden bir de ricam olacak. Trafikte kullara uyalım, can güvenliğimizi tehlikeye atacak davranışlardan sakınalım.”




Varol’un konuşmasının ardından protokol üyeleri Kültür Merkezi içerisinde bulunan toplantı salonuna geçti.



Kültür Merkezi'ndeki bayramlaşmanın ardından Düzce İl Jandarma Alay Komutanlığı'na da ziyaret gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya‘nın da aralarında bulunduğu protokol daha sonra Osman Çatana Polis Merkezi’nde polis ekipleriyle bayramlaştı.



HABER: H.DURNA