Yıkılan duvarların yerine yenisinin yapılacağını söyleyen belediye sözünü tutmadı.

Aydınpınar Caddesi Darıca Sapağı mevkiinde yapılan yol genişletme çalışmalarında bahçe duvarının yıkıldığını belirten bir vatandaş, şikayetini Öncü WhatsApp İhbar Hattı’na (0542 767 18 81) ulaştırdı.



Birçok vatandaşın bu çalışmalar dahilinde mağdur olduğunu ifade eden dertli vatandaş, Düzce Belediyesi’nin bu duvarların 1 ay yeniden yapılacağını belirttiğini ancak aradan geçen zamanda herhangi bir çalışma yürütülmediğini vurguladı.



Bunun üzerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) şikayetini bırakan vatandaşa, Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden cevap geldi.



Talebin incelendiğine ve uygun bulunmadığına yer verilen yanıt sonrasında ise mağdur vatandaş zararının karşılanması talebinde bulundu.



CİMER aracılığı ile bir kez daha yetkililere sesini duyurmaya çalışan Cadde Sakini, “2019 yılında belediyemizin duvar ihalesi olmadığından, yıkılan duvarımın bedelinin tarafıma ödenmesini istemekteyim. Bu mağduriyetim belediye tarafından olup, yıkılan duvarım belediye tarafından yıkılmıştır. Bedelinin para olarak ödenerek, mağduriyetimin kendi tarafımca giderilmesini istiyorum.” İfadelerini kullandı.



Yaşatılan mağduriyetin giderilmesini talep eden vatandaşın tek isteği kendisinin ve cadde üzerindeki vatandaşların zararının karşılanması.



Haber: İ.İ. AYDOĞDU