Park AVM” düzenlenen görkemli açılış töreni ile Düzce’de kapılarını müşterilerine açtı. Vatandaşlar açılış törenine yoğun ilgi gösterirken kapılarda izdiham yaşandı. Düzenlenen açılış törenine çok sayıda davetli katılırken sosyal medya fenomeni Azad Yılmaz’da açılış törenine katılanlar arasındaydı. Öncü Haber mikrofonlarına konuşan Azad Yılmaz, Düzce’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.
 



Sürpriz davetli Azad Yılmaz
Öncü Haber mikrofonlarına konuşan Azad Yılmaz, hemşerisinin ricası ile açılışa katıldığını belirterek şunları söyledi: “ Benim Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde künefe fabrikam var. Bu işyerini açan kardeşimde Çaycumalı. Bana rica ettiler genç girişimciler olarak Düzce’ye güzel bir işyeri açtıklarını söylediler ve beni  açılış törenine davet ettiler. Bende Samsun’daydım çıktım geldim kardeşim için. Allah utandırmasın çokta güzel bir yer yapmışlar. Böyle genç kardeşlerimiz girişimlerde bulunduğu sürece bizde müsait olduğumuz sürece kardeşlerimizi destekleriz. Çünkü artık gençlerin önün açsınlar istiyoruz. Gençler bir şeyler yapmaya çalışsın. Biz gençken öğrendik ticareti. Ben 16 yaşında benzin istasyonu işletiyordum. Bizim 1 haftada 250 milyon izlenmemiz oluyor. Biz internette fenomen değiliz aslında. Biz kardeşlerimizin abileri, abilerimizin kardeşleriyiz. Bizim yaptığımız bir şey yok.  Biz filmde oynamıyoruz veya şarkı söylemiyoruz. Biz yiyip içip geziyoruz. Okuttuğumuz öğrenci sayısını buradan söylemek hoş olmaz.  Bunlar bizim  yaptığımız özel şeyler. Bunları buradan söylediğimizde bir özelliği kalmıyor. Ama çok güzel sosyal sorumluluk projelerimiz var.”
 



“Düzce için güzel şeyler yapacağız”
İşyeri sahibi Muhammet Bey, Azad Yılmaz’ın açılış törenine katılarak kendilerini gururlandırdığını ifade ederek şunları söyledi: “Allah razı olsun abimizden bizi kırmadı ve açılışa geldi. Onu burada görmekten onur ve gurur duyuyoruz. Bizim Zonguldak’ta da mağazamız vardı. Düzce’ye de açmak istek ve bunu gerçekleştirdik. Açılışın  bu kadar yoğun olmasını tahmin ediyorduk. 7. Aydan itibaren bu proje üzerinde çalışıyorduk zaten. İnşallah daha güzel şeyler yapacağız Düzce için. Biz Düzce’ye değer vermeye geldik. İnşallah Düzce halkına değer katacağımıza inanıyoruz.”
    




Son olarak Öncü Haber ekiplerine konuşan alış-veriş yapan vatandaşlar, fiyatların başka mağazalara göre ucuz olduğunu belirterek ürün çeşitliliğinin fazla olmasından dolayı memnun olduklarını belirtti