Düzce merkeze bağlı Beyciler Mahallesi'nde kapatılmayan doğalgaz çukuru şikayet konusu oldu. Edinilen bilgilere göre; Beyciler Mahallesi 1752. Sokak üzerinde bulunan geniş çukurun üzerindeki kapak alınıp yerine yenisi konulmadı.

Yolun kenarında büyük bir deliği andıran çukurun özellikle çocuklar için tehlike teşkil ettiğini belirten mahalleli, ilgili merciden çözüm gelmeyince çareyi deliği taşlarla doldurmakta buldu.


Hem yaya hem de bisikletle ilerleyen çocukların bir dikkatsizlik anında üzeri açık doğalgaz çukuru yüzünden yaralanabileceğini aktaran tepkili vatandaşlar, "Bu çukur günlerdir üzeri açık vaziyette kaldı. Çocuk çocuğumuz zarar görmesin diye üzerini taşlarla kapattık. Ana cadde olması nedeniyle her gün yüzlerce aracın ve yayanın geçtiği bir yolda böyle bir çukurun açık halde bırakılması çok tehlikeli. Çukurun olması gerektiği gibi kapakla kapatılmasını istiyoruz." dedi.

Öte yandan haberimizin internet sitemizde yer almasının ardından DERGAZ ekiplerinin doğalgaz çalışmaları kapsamında açtıkları çukuru kapatmak için harekete geçtiği öğrenildi.
Haber: C. ÜSTÜNER
Görüntü: T. AKARSU