Düzce Üniversitesi, valiliğe bağlı iki kurum olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü ile Lisansüstü Eğitim Protokolleri’ni yenileyerek, Düzce’ye önemli katkı sağladı.



Düzce Valiliği’nde gerçekleşen imza törenine; Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Düzce İl Müftü Vekili Hüseyin Akkaya, ilgili kurumların yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

Düzce Üniversitesi ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokolü, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit imzalarken; Düzce Üniversitesi ile Düzce İl Müftülüğü arasında imzalanan protokolü ise Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Düzce İl Müftü Vekili Hüseyin Akkaya imzaladı.



Her iki protokol de; Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli okul yöneticisi ve öğretmenler ile Düzce İl Müftülüğü’nde görev yapan personellere Düzce Üniversitesi Enstitüleri tarafından verilecek lisansüstü eğitimin yürütülmesine ilişkin esasları kapsıyor.

Enstitüler tarafından her akademik yılbaşında belirlenecek programlar doğrultusunda yürütülecek protokol ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Düzce İl Müftülüğü personelleri, Düzce Üniversitesi’nin Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Güzel Sanatlar Enstitülerinde lisansüstü eğitim hakkına yeniden sahip oldu.

Haber: C. ÜSTÜNER