Düzce’de ani elektrik kesintileri esnafın tepkisine neden olmuştu. Yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili SEDAŞ’tan açıklama geldi. Elektrik kesintilerinin yol çalışması nedeniyle zarar gören kablolardan kaynaklandığını belirten yetkililer, bakım onarım çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladıklarını ifade etti.

SEDAŞ’tan yapılan yazılı açıklama şöyle:  “5 Mayıs 2020 günü, Düzce’de bir süredir devam eden yol çalışmaları esnasında şehir merkezindeki abonelerin enerji ihtiyacını karşılayan besleyici yer altı kablosu zarar görmüştür. SEDAŞ ekipleri iş güvenliği tedbirleri alarak hızlıca belirtilen bölgeye intikal etmiş ve tarafımızdan kaynaklanmayan söz konusu arızanın yaşandığı noktayı tespit ederek gerekli onarım ve bakım işlemlerini tamamlayıp, abonelerimize yeniden elektrik hizmeti sağlamışlardır.

SEDAŞ olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 1,9 milyon abonemizin kesintisiz ve kaliteli enerji hizmetinden faydalanabilmesi ve mağduriyetlerin yaşanmaması için çalışmalarımıza 7/24 devam etmekteyiz.

Şirketimiz tüm müşteri bildirimlerini;

186 Çağrı Merkezi,

0530 919 19 19 Whatsapp Hattı,

SEDAŞ Mobil (Google Play ve App Store'dan ücretsiz indirebilirsiniz)

Web-Chat ve Web Online işlemler kanalları ile 7 gün 24 saat karşılayabilmektedir.

Çağrı Merkezimiz %100 Ulaşılabilirlik Seviyesi, %98 Cevaplama Oranı ile hizmet vermeyi sürdürmektedir.”