Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahallelerin sorun ve taleplerini öğrenmek için sık sık kulak verdiği muhtarlarla bu kez toplantıda buluştu.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Tacettin Kaval ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantının ana gündemini mücavir alandaki yerleşim yerleri ve mahallelerden gelen talepleri bir plan dahilinde uygulamaya koymak için yapılması gerekenler oluşturdu.



Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yürütülecek çalışmalara ilişkin oluşturulacak stratejik plana yönelik muhtarların görüş ve önerilerini aldı.



Başkan Dr. Faruk Özlü düzenlenen toplantıya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı olan Tacettin Kaval ve yönetim kurulu üyelerimizle istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Muhtarlarımızla birlikte “Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla ilimizin her noktasına hizmet etmek gayreti içerisinde olacağız. Vatandaşlarımıza hizmet etmede bizlere yol arkadaşlığı yapan kıymetli muhtarlarımız ile uyum içerisinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.”

Haber: H. DURNA