Ramazan Ayında sofraların vazgeçilmezi olan Pide gramajları ile ilgili denetimlerini sürdüren Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri, pide ve ekmek gramajları düşük çıkan ve hijyen kurallarına uymayan bazı fırınlara uyarı cezası kesti.

Zabıta ekipleri, Düzce’de fırınların düzenli olarak denetlendiğini, İnsan odaklı hizmet anlayışıyla çalışan Düzce Belediyesi'nin vatandaşların sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun ekmek ve unlu mamul tüketebilmesi için fırınları kontrol ettiklerini belirtti.

Zabıta ekipleri, Düzce’nin köklü firmalarından olan Hakan Unlu Mamullerine yaptıkları denetimlerde ise hijyen kurallarına uyulduğu ve pide ile ekmek gramajlarının normalinden fazla olduğu gerekçesi ile, fırın sahibi Ramazan Korkmaz ve çalışanlarına teşekkür etti.

“Fırınımızda Her Gün Dezenfekte Çalışması Yapıyoruz…”

Hakan Unlu Mamulleri sahibi Ramazan Korkmaz, ekmek ve pide başta olmak üzere tüm unlu mamullerinin müşterilerinin sağlığı için hijyenik bir ortamda üretildiğini söyledi. Fırında her gün dezenfekte çalışması yaptıklarını belirten Korkmaz, “Müşterilerimizin sağlığı bizim için en önemli konudur. Bu nedenle, büyük titizlikle çalışıyoruz. Ekmek ve pide gramajlarını da normalinden fazla yapıyoruz. Bu nedenle müşterilerimiz bizi tavsiye ediyor” dedi.