Düzce Doğa Koleji Ortaokul öğrencileri Lale Dikim Projesi ile ilgili Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti. sohbet havasında geçen ziyarette Sosyal Bilgiler dersi kapsamında lale ile ilgili yapılacak olan çeşitli etkinliklerden biri olan Lale Dikim
Projesi hakkında Başkan Mehmet Keleş’e bilgiler verildi.

 

7Belediye Başkanı Mehmet Keleş özellikle öğrencilerden Düzce’nin güzelleşmesi adına gelen böyle bir projeden memnuniyetini dile getirerek, belediye olarak projede her türlü desteği vereceğini belirtti.

 

Ziyarette ayrıca Başkan Keleş'e isminin yazılı olduğu bir tablo hediye edildi. Ortaokul öğrencilerinin akıl oyunları dersinden biri olan RESFEBE (Resimli Alfabe) ile Belediye Başkanının ismini resmeden 7. sınıf öğrencileri Neris Janset Sezgin, Alpin Nur Çağır ve Selin Kaltu hediyeleri ile Keleş'i hem şaşırttı hem de gülümsetti.

Öte yandan proje kapsamında öğrenciler ile belediye tarafından belirlenen alanlara lale dikimi yapılacak. Proje ile kültürel değerlerin vurgulanması ve Düzce’nin güzelleşmesi amaçlanıyor… Faaliyetlere başlayan öğrenciler; 03 Aralık’ta Avni Akyol Parkına 10 bin adet lale dikimi gerçekleştirecek.

Haber;S.KAŞKIR