Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olan Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe’nin As Başkanı Mithat Yenigün bir dizi program ve açılışa katılmak üzere Düzce’ye geldi.

Yıldırım ve Yenigün Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nce yürütülen "1907 Okul 1907 Pota" projesi kapsamında Düzce’de bahçesine basketbol potası yaptırılan 10 okuldan biri olan Mustafa Kemal Ortaokulu’nda düzenlenen törene katıldı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aynı zamanda mezun olduğu okul olan Mustafa Kemal’de okul öğrencileri tarafından coşkuyla karşılandı. Törene Yıldırım ve Yenigün’ün yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu da katıldı.

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Fenerbahçe As Başkanı Mithat Yenigün şu ifadelerde bulundu:
“Her zaman olduğu gibi Fenerbahçe’nin amacı Türkiye’nin en büyük ve en güçlü sivil toplum kuruluşu olduğumuz için ülkemize, çocuklarımıza, ailelerimize hizmet etmek ve onların yetişmelerini sağlamak. Yetiştikten sonra da ülkeye hizmette yarış halinde olmaları. O yüzden Düzce’de 10 okula yerleştirilmiş potalarımızdan bir tanesinin açılış törenindeyiz. Umarım yıllar sonra bu potalardan faydalanarak çocuklarımızın spor ve basketbola sevgileri artacaktır. Ülkemizi dışarıda da Türkiye’de de temsil etmelerini görerek gururlanacağız. Şimdiden hepimize hayırlı olsun ve çocuklarımıza başarılar diliyorum. Düzce’ye de güzel günler ve sağlık bir yaşam diliyorum.”

Konuşmaların ardından Fenerbahçeli yöneticiler, dernek üyeleri ve davetliler açılış kurdelesini birlikte kesti.

Öte yandan Düzce Fenerbahçeliler Derneği’nin daveti ile Düzce’ye gelen Fenerbahçeli yöneticiler okuldaki tören öncesi Düzce Valisi Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret etti.

 

Haber: Ö. YILMAZ