Liseye giden ve maddi yönden zor durumda bulunan Çamköy'deki 11 ortaöğretim öğrencisine kalkınma projesi kapsamında“Hayatın İçindeki Ben” projesi ile Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Danışma Vakfı tarafından yardım yapıldı.

Çamköy'deki 11 öğrenciye önlük, kırtasiye, paso ve harçlık yardımı yapılırken Düzce Vali Vekili Osman Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Saadet Akdemir tarafından Valilikte düzenlenen programla öğrencilere yardımlar verilirken programda yapılan hizmetle ilgili bilgi veren Vali Vekili Osman Demir, “ Öğrencilerin eğitimlerine devam etmelerinde yardımda bulunmak için böyle bir proje başlattık. Eğitimin bizim için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Öğrencilerimizin ortaöğretimden sonra üniversitede okumalarını da görmek hepimiz için birer gurur olacaktır. Bu yardımlara elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız. Bu yardımlarda katkı da bulunan herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Çamköy'deki eğitim sorununa değinen öğrencilerde özellikle bu yıl taşımalı eğitim konusunda yaşanan sıkıntılara değinerek “ Mahallemizde taşımalı eğitim ve yemek konularında sıkıntı çekiliyor. Bu konularda sizlerden yardım istiyoruz. Eğitimiz açısından bu sorunların çözülmesini istiyoruz.” dedi.

Vali Vekili Osman Demir'de öğrencilere bu sorunların çözüleceğini söyleyerek konunun çözümü için girişimlerde bulunacağını ifade etti.