Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri ‘’Sen Yoksan 1 Kişi Eksiğiz’’ sloganıyla İlköğretim Okulu öğrencilerine sosyal sorumluluk projesi kapsamında yardım götürdüler. Proje kapsamında öğrencilere defter, kitap, kalem, silgi, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi anaokulundan sekizinci sınıfa kadar olan, ortalama 160 öğrenciye birçok araç-gereç yardımı yapıldı. Öğrencilerin öğretmenler günü etkinliğiyle de birleştirilen projede öğretmenlerinde unutulmaması dikkatlerden kaçmadı.Akçakoca Kampüsü öğrencileri öğretmenleri de unutmayarak Uğurlu İlköğretim Okulu’nda bulunan 14 öğretmene çiçek vererek öğretmenler günlerini kutladılar.

KARDEŞ OKUL UĞURLU İLKÖĞRETİM OKULU SEÇİLDİ

Üniversite öğrencileri böylesine anlamlı bir görevi üstlendikleri için mutluluk duyduklarını ifade ettiler.İlköğretim okulu öğrencileri ile güzel bir gün geçirdiklerini dile getiren üniversite öğrencileri Uğurlu İlköğretim Okulu’nu kardeş okul ilan ettiklerini söylediler.
Okul Müdürü Mustafa Gök konuşmasında, projeyi gerçekleştiren ve projede emeği geçen herkese teşekkür etti ve ardından öğrencilere teşekkür belgesi ve hediyeler verdi.

Haber: Ö. YILMAZ