Düzce il genelindeki 29 anaokulu ile ilkokulda sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve en üst düzeye çıkartılmasını amacıyla başlatılan “Sağlığım Okulda Takipte” Projesinin kapanışı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapıldı.



Düzce Valiliği'nin koordinesinde İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iştirakleri ile başlatılan “Sağlığım Okulda Takipte” Projesi süresince 1988 öğrenci sağlık taramasından geçilirken rahatsızlıkları bulunan öğrencilerin ise tedavilerine başlandı. Eğitim öğretim yılının ikinci yarısını kapsayan proje sonucunda başarılı olan ve emeği geçenler ödüllendirildi. Kapanış töreni İstaklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken sinevizyon gösterisinin ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Mahir Arslan, proje hakkında bilgilendirme sunumuyla sürdü. Vali Ali Fidan, öğrencilerin eğitimlerinde başarılı olması için yaptıkları projeye katkı sağlayanlara teşekkür etti. Projede emeğe geçenlere başarı ve teşekkür belgelerinin takdim edildi.





Fiziksel aktivitenin arttırılması projesi kapsamında okullarda başarılı olan öğrencilere 10 adet bisiklet dağıtımıyla son buldu.

Haber:Y.SEVER