Düzce Valisi Zülkif Dağlı Başkanlığında, Valilik Konferans Salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla düzenlenen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısında, Düzce’de 2017 yılında Beyaz Bayrak sertifikası almaya hak kazanan 22 okul da sertifikalarıyla buluştu.

Düzenlenen törende, temizlik ve hijyen kuralları çerçevesinde Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Halk Sağlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Denetim Elemanlarınca yapılan denetimlerde "Beyaz Bayrak" almaya hak kazanan  Düzce Doğa Fen Lisesi de  2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısında, Beyaz Bayrak Sertifikası aldı.

Gerekli temizlik ve hijyen koşullarını taşıyan okulların taçlandırıldığı Beyaz Bayrak Sertikasını Düzce Valisi Zülkif Dağlı takdim etti.
Öğrencilerinin hijyenik ortamlarda kaliteli hizmet almasını öncelikli hedefleri arasında tutan Düzce Doğa Fen Lisesi adına Beyaz Bayrak Sertifikasını Düzce Doğa Okulları Fen Lisesi Müdürü Zafer Bacıoğlu teslim aldı
.
Bacı, "Çocuklarımızın sağlıklı ve hijyenik şartlarda eğitim alması öncelikli hedefimizdir." ifadelerini paylaştı.



Haber: G.TEMEL