Kamu Personeli Seçme Sınavı bu kez Engelliler için yapılacak. Engelli vatandaşların kamu personeli olabilmesi açısından Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 27 Nisan Pazar günü yapılacak olan Engelli Kamu personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ile ilgili Düzce İl Sınav Merkezi Yöneticisi Prof. Dr. Kahraman Çatı'nın yayınladığı bildiriye göre; sınav 10:00-12:30 saatleri arasında tek oturumda gerçekleşecek.



Çatı, sınavın huzur ve güven içinde gerçekleşebilmesi için bir dizi güvenlik önlemlerinin alındığını bildirirken sınav sırasında sınava girenlerin herhangi bir gürültü kirliliğinden etkilenmemeleri için, vatandaşların sınav yapılan okulların çevresinde sınava girenlerin dikkatini dağıtacak boyutta gürültü yapmamalarını da rica etti. Sınava girecek olan vatandaşların dikkat etmesi gereken hususlar ise her türlü iletişim araçlarını yanında bulundurmamak, küpe, kolye, yüzük vs gibi takılar takmamak (alyans hariç), çanta, yiyecek, içecek (şeffaf ambalaj içerisindeki su hariç) getirmemek ve nüfus cüzdenını yada pasaportunu yanında bulundurmak.



Düzce İl Sınav Merkezi Yöneticisi Prof. Dr. Kahraman Çatı sınava girilecek okulların Teknik Eğitim Fakültesi D Blok, Teknik Eğitim Fakültesi A Blok, Orman Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Düzce Meslek Yüksek Okulu ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi olacağını ayrıca sınav günü Konuralp Yerleşkesi'ndeki Teknik Eğitim Fakültesi ve Orman Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesi binalarına Beçi Kooperatifi ve Düzce Belediyesi araçları tarafından ulaşımın sağlanacağını yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu.