Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan Griden Gökkuşağına, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul projelerinde dereceye giren okullar bugün törenle bayrak ve plaket aldı.
Vali Adnan Yılmaz ve Protokol’ün katıldığı programda okulların yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerine plaket, pirinç levha ve başarı belgeleri verildi.
Griden Gökkuşağına Projesine başvuran 44 okuldan 15 okul, Beslenme Dostu Okul Projesine başvuran 16 okuldan ise 4 okul, Beyaz Bayrak projesinde ise 45 okuldan 8 okul ödül almaya hak kazandı.
Vali Adnan Yılmaz, 2013 yılında hep birlikte çok büyük mesafe alınacağının görüleceğini söyleyerek, bu yılın inşaat sezonu olacağını vurguladı.
Yılmaz, “ Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğünün İl ve İlçe itibari ile gerçekleştirmiş olduğu projelerinin karşılığında ekip ruhuyla çalışan okullarımızın yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerini ı başarı belgeleriyle ve bayrakla ödüllendireceğiz. Birinci projemiz Griden Gökkuşağına Projesi, okullarımız onların yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve biz büyük bir aileyiz. Okullarımızı 2. Evimiz olsun demiştim görüyorum ki ısrarla üzerine basarak söylüyorum neredeyse okullarımız bizim birinci evimiz olmuş. Buna omuz verenlere güç verenlere destek verenlere minnettarım. 2013 yılı eğitimde çok büyük mesafelerin alındığı birlikte yaşayıp göreceğiz. İhtiyacımızı biliyoruz, taleplerimizi sunduk inşallah bu talepler doğrultusunda İl ve İlçelerimizde inşaat sezonu geçireceğiz. Eğitimde diğer yıllardan çok farklı yatırımların olduğunu birlikte yaşayıp göreceğiz. Bu konuda emeği geçen herkese, milletvekillerime teşekkür ediyorum.” Dedi. ,

Haber: S. YANAR