Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri'nin ara sınavları 3 Nisan Cumartesive 4 Nisan Pazar günleri sabah saat 09:00'da öğleden sonra 14:30'da başlamak üzre dört oturum halinde yapılacak.
Sınavların huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için Düzce il koordinatörlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komuntanlığı ile birlikte yapılan toplantıda bir dizi güvenlik önlemleri alındı. Sınav sırasında öğrencilerin her türlü gürültü kirliğinden etkilenmemeleri için vatandaşlarında sınav yapılan okullar çevresinde bu konuda duyarlı davranmaları araç kornası çalmamaları, inşaat ve kazı çalışmaları yapmamaları gerektiği bildirildi.
Sınav yapılacak okullar, Teknik Eğitim Fakültesi, Orman Fakültesi, Düzce Meslek Yüksek Okulu, Düzce Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Fatih Endüstri Meslek Lisesi ve Kız Meslek Lisesi. Sınava girecek adayların sınava girerken yanlarında hesap makinası dışında kullanılması yasaklanan cep telefonu, çağrı cihazı, telsiz ve benzeri haberleşme araçları ile her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar, silah ve benzeri teçhizatlar, müsvette kağıt defter, kitap sözlük, sözlük işlevi olan elektronik aygıt araçları, getirmeleri yasak. Adayların sınava girerken her hangi bir sorun yaşamamaları için bu uyarıyı dikkate almaları son derece önemli. Sınav günlerinden Konuralap yerleşkesindeki Teknik Eğitim Fakültesi ve Orman Fakültesi binalarına Beçi kooperatifi ve Düzce Belediyesi araçları tarafından ulaşım sağlanacaktır. Araçlar şehir merkezinden gelecekler için Kuyumcuzade bulvarından, kalıcı konutlardan gelecekler içinde Düzce Belediyesi araçları 14. bölge ve 9. bölgeden sabah 07:20'den itibaren hareket edecek.