Doğa Okulları'nın bakanlık düzeyinde açılışı gerçekleştirilen sayılı kampüsleri arasında yerini alan Bolu Kampüsü'nün açılış töreni, yaygın medyada da öne çıktı.

BİR ÇOK ÖNEMLİ İSİM AÇILIŞTAYDI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü başta olmak üzere Bolu Vali Vekili Mustafa Özsoy, Bolu Belediye Başkan Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Düzce İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Doğa Okulları Genel Müdürü Bünyamin Çelikten gibi bir çok önemli ismin iştirak ettiği açılış ulusal basında geniş yer buldu.

ULUSAL VE YEREL BASIN YAKINDAN TAKİP ETTİ

Hürriyet ve Cumhuriyet Gazetesi gibi büyük tirajli gazetelerin sütunlarına taşınan haberlerde, Bakan Faruk Özlü'nün özel sektörün devletin eğitim yükünü paylaşmadaki önemi üzerine yaptığı konuşmalara yer verildi. Açılış yatırımın yapıldığı Bolu'nun basını tarafından da yakından takip edildi. Bakan Özlü konuşmasında kaliteli okulların sayısı arttıkça Türk Eğitim Sistemi'nin çok daha iyi bir seviyeye ulaşacağını belirterek, Doğa Okulları'nın kaliteli eğitimine dikkat çekmişti.

C. ÜSTÜNER