Akçakoca’da Mustafa Açıkalın İlköğretim okulunda 8. Sınıf öğrencisi Ezgi Sıla Toklucu, yaklaşık 1 milyon 800 bin öğrencinin girmiş olduğu TEOG sınavında birincilerden biri oldu. Tokluca, TEOG’da 120 net puan alarak ailesi başta olmak üzere öğretmen ve arkadaşlarını sevindirdi. Sınıfta bir araya gelen öğrenciler, arkadaşları Ezgi Sıla Toklucu arkadaşlarını tebrik ettiler ve başarılar dilediler.

Okul Müdürü Yusuf Albayrak, “Ezgi Sıla aldığı 120 net puan ile okulumuzu, öğretmenleri, öğrencilerimizi ve ailesini gururlandırdı. Türkiye ve Düzce’ye ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

120 net puan alan Ezgi Sıla Toklucu, Sınavın sor olduğunu ama azimle çalıştığını dile getirerek “Öncelikle düzenli bir şekilde çalışmak, korkmamak ve sabırlı olmak başarıyı getiriyor. Hedefim Doktor olmak, Öğretmenlerimizin desteğini aldım, Ailemin desteği ve arkadaşlarımın desteğini aldım. Özellikle önemli olan şey, ders çalışmak ve yazılı sınavlara hazırlanmak. Ailem çok mutlu onlardan gurur duyuyorum” diye konuştu.

Sınıf Öğretmeni, İsa Çetinbaş, öğrencilerinden gurur duyduğunu belirterek ’”120 soruda 120 net puan alan Ezgi Sıla Toklucu’yu tebrik ediyorum. Çok çalıştı ve başardı. Söylenecek söz bulamıyorum.’’ dedi.


Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de başarılı öğrenciyi makamında ağırlayarak tebrik etti.

Haber:Y.SEVER