Beyköy Beldesi’nde bulunan Şehit Ufuk Baysan İlkokulu’nun bünyesinde eğitim sağlayacak olan “Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı” gerçekleştirilen törenle açıldı.



Açılış törenine, Düzce Valisi Dr. Zülkif  Dağlı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Tuncay Şahin, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Beyköy Belde Karakol Komutanı Gökhan Kum, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Çetin ve 15 Temmuz Şehidi Ufuk Baysan'ın anne ile babası, Hanife ve Ramazan Baysan’ın yanı sıra okul idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katılım gösterdi.



Açılış programı, öğrenciler tarafından Vali Dağlı’ya çiçek sunumu ile başlarken okulun halk oyunları ekibinin gösterisiyle devam etti. Gösterinin ardından tüm katılımcılarla birlikte Zeka ve Akıl Oyunları Sınıfı´nın açılışı gerçekleştirildi.



Okul Müdürü Yılmaz Karaca sınıf ve kullanımı hakkında misafirlere bilgilendirmelerde bulunması sonrasında, Vali Dağlı okulun öğretmenler odasında okul idareci ve öğretmenleriyle bir araya gelerek, okulun sınıf dolaplarını yaptıran Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin'e plaket takdim etti.



Okulda düzenlenen açılış programı okul bahçesinde öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ