Türk Eğitim Sen Düzce Şube Başkanı Osman Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri, Haziran ayında yapılacak müdür atamalarına ilişkin endişelerini dile getirmek için siyasilerin kapısını çalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta CHP ve MHP’nin kapısını çalan Türk Eğitim Sen, bu kez Ak Parti Düzce İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. Eğitim Alanında yaşanan gelişmelerin ve Düzce’deki Eğitim Durumunun değerlendirildiği toplantıya İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun yanı sıra teşkilat üyeleri de katıldı.


Düzce’de Eğitimin istenilen seviyeye ulaşmasını arzu ettiklerini dile getiren Türk Eğitim Sen Düzce Şube Başkanı Osman Çakmak, “Yaşanan aksaklıkların giderilmesi için bugün bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Düzce’de tek amacımız başarılı kişilerin idareci olması, yaşanan sorunların giderilmesi ve eğitim çıtasının yükselmesidir.” diye konuştu.


Ak Parti İl başkanı Metin Kaşıkoğlu ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Eğitim konusu bizim de önceliklerimiz arasındadır. Eğitimdeki çıtanın yükselmesi adına yapılması gereken her doğru adımda bizde varız” diye konuştu.

 

 

Haber;S.Kaşkır