ÖSYM Düzce İl Sınav Merkezi Yöneticiliğinden yapılan yazılı açıklamada sınava girecek adaylara uyarılarda bulunuldu ayrıca yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Sınav 12 Mayıs Pazar günü saat 09:30’da başlayacak 12:30’da ise sona erecek. Vatandaşlardan sınav yapılan okullar çevresinde gürültü kirliliğine duyarlı davranmaları, araç kornası çalmamaları, inşaat ve kazı çalışmaları yapmamaları istendi. ALES sınavı yapılacak okullar ise, Düzce Üniversitesi Merkez Derslikleri, Teknik Eğitim Fakültesi D blok, Teknik Eğitim Fakültesi A blok, Orman Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi olacak.
Sınava girecek adayların, sınava girerken yanlarında her türlü iletişim araçları, saat, USB bellek, Bluetooth, elektronik ve mekanik cihazlar, yiyecek, içecek ve tüketim maddeleri, çanta, Şemsiye, kalem, silgi, kalemtıraş, küpe, kolye, broş gibi her türlü metal para ve metal içerikli aksesuar ve eşya getirmelerinin yasak olduğu bildirildi. Ayrıca adayların sınava gelirken Sınav Giriş Belgesi ve Nüfus Cüzdanı veya pasaport belgelerinin yanlarında bulundurmalarının zorunlu olduğu açıklandı.
Sınava girecek adayların ulaşımları sınav gününde, Konuralp yerleşkesinde ki Teknik Eğitim Fakültesi ve Orman Fakültesi ve Merkezi Derslik binalarına, Beçi Koop, Düzce ve Konuralp Belediyeleri araçları tarafından sağlanacak.

Haber: S. YANAR