2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Açık Öğretim Fakültesi Güz Dönemi dönem sonu sınavları 21-22 Ocak tarihleri arasında Düzce Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi ile Orman Fakültesinde 4 oturum halinde yapılacak.

09.00- 14.30 saatleri arasında yapılacak olan sınava girecek öğrencilerin sınavlarını huzur ve güven dolu bir ortamda geçirebilmeleri için Düzce Emniyet Müdürlüğü tarafından bir dizi önlem alındı.

Buna göre; Sınav sırasında öğrencilerin her türlü gürültü kirliliğinden etkilenmemeleri için vatandaşların sınav yapılan okul çevresinde duyarlı davranmaları, araç kornası çalmamaları, inşaat ve kazı çalışmaları yapmamaları bildirildi. Sınava girecek adayların yanlarında; hesap makinesi, cep telefonu, çağrı cihazı, telsiz, görüntü kaydedici vb. haberleşme araçları ile her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar, silah vb teçhizatlar, müsvedde kağıt, defter, kitap, sözlük işlevi olan elektronik aygıt ve araçların getirmemeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

Sınav günlerinde Konuralp yerleşkesindeki merkezi dersliklere, teknik eğitim fakültesi ile orman fakültesi binalarına ulaşımın Düzce Belediyesi, Konuralp Belediyesi ve BEÇİ kooperatif araçlarıyla sağlanacağı kaydedildi.

Haber; S. KAŞKIR