Kişisel Gelişim Uzmanlarından ve "5d Düşünce Felsefesi"nin Kurucusu Olan Münir Arıkan’dan Bir günde 2 seminer…

Bugün Düzce’ye gelen Arıkan, Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ensar vakfının katkılarıyla önce imam hatip lisesindeki öğrencilere ardından eğitimcilere "Kişisel Gelişim" Seminerleri verdi. Seminere Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ve müdür yardımcıları da katıldı.

Din ve değerler eğitimi alanındaki sosyal kültürel faaliyetlerine ağırlık veren Ensar Vakfı’nın aracılığı ile düzenlenen seminerin sabah programında imam hatip öğrencilerine “kaliteli insan nasıl olmalıdır?”, öğleden sonraki programına Meslek ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine “gelecek nasıl bir öğretmen bekliyor?” anlatıldı.


Geleceğin mimarı olan öğretmenlerin geleceği değiştirecek olmanın heyecanını taşımaları gerektiğine dikkat çeken Arıkan, Öğretmen ve öğrencilere takım ruhunun bilincinde olmalı konusunda detaylar sunarak ekip çalışmasının önemini vurguladı. Dünya’nın en başarılı eğitim uygulamalarından, sıra dışı okullardan ve sınıflardan ve başarılı öğretmenlerden örnekler vererek semineri süsleyen Arıkan’ı öğretmenler büyük bir ilgi ile izledi.

 

Haber;S.Kaşkır