İlk gün Emre Aydın ile coşan Düzce Üniversitesi, ikinci gün  Yavuz Seçkin ile gülerken, Kurban ile de coşku tavan yaptı.
 Şenliklerin üçüncü ve son gününde ise Türk Pop müziğinin ünlü isimlerinden Demet Akalın sahne aldı.

 
Evlenmesinin ardından ilk konserine çıkan Akalın’ı yaklaşık 8 bin kişi dinledi. Yoğun trafik nedeni ile konserine geç başlayan Demet Akalın, alanı dolduran binlerce kişiyi adeta salladı. Akalın’ın arkasında bulunan dansçı grup ise sahnede görsel şölen yaptı.
 

 “Evli Mutlu Çocuklu” “Tecrübe” ve “Değmezmiş” şarkılarını alanı dolduranlar ile söyleyen Akalın, Üniversite’yi salladı.

 
Akalın dinlenirken, solistleri şarkılar söyleyerek alanı dolduranları eğlendirdi.

 

 

 Üniversite bahar şenliğinde sahne alan Demet Akalın’a Düzce Üniversitesi adına rektör yardımcısı Nigar Demircan bir teşekkür plaketi verdi.

 

Şenliklerin son bölümünde ise olaylar çıktı. Ön bölümde güvenlik görevlileri ile tartışan bir grup genç ön platforma atlamak istedi. Fakat güvenlik olaya müdahale odince olay büyümeden yatıştırıldı.

 

Sahne önünde bulunan bir bayan ise arkasından bir kişinin kendisini taciz ettiğini güvenlik görevlilerine bildirdi. Güvenlik yine olaya müdahale etti. Konser öncesinde ise bir kişi bayıldı ve olay yerine ambulans çağırıldı. Bayılan genç Üniversite’nin aciline kaldırılarak tedavi altına alındı.