Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce programı öncesi Bolu'da açılış törenlerine katıldı. İlk olarak Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni'ne katılan Bakan Özlü, ardından Bolu Doğa Okulları'na bir ziyaret gerçekleştirdi.



Bolu Doğa Okulları'nın yeni eğitim-öğretim yılı açılış törenine katıldı
Bolu'da 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı'nda eğitime kapılarını açan Doğa Okulları'nı Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun ile birlikte ziyaret eden Bakan Özlü, Bolu-Düzce Doğa Okulları Kurucusu, Öncü Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından kapıda karşılandı. Doğalı öğrencilerin çiçek takdim ettiği karşılamada hazır bulunanlarla tek tek tokalaşan Bakan Özlü ve Bolu milletvekilleri, Kurucu Önder Tonyalı ile bir süre sohbet ettikten sonra Bolu Doğa Okulları'nın yeni eğitim-öğretim yılı açılış törenine katıldı.



"Yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun"
Burada bir konuşma yapan Bakan Faruk Özlü, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, salondaki öğrencilere "Eğitim gördüğünüz okulun imkanları ve öğretmenleri açısından çok şanslısınız. Bu şansı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Ailenize, çevrenize ve topluma karşı sorumluluklarınızın bilincinde olmanız çok önemli... Bu duygu ve düşüncelerle başarılı bir eğitim yılı geçirmenizi diliyorum." dedi. 

Tonyalı'dan Bakan Özlü'ye plaket
Tören sonunda Kurucu Önder Tonyalı, programı onurlandıran Bakan Özlü'ye plaket takdim etti.



Doğalı öğrencilerin projelerini yakından inceledi
Programın ardından Özlü ve beraberindeki heyet okul binasında incelemelerde bulundu. Öğrencilerin bilimsel projelerini dikkatle inceleyen ve bilgiler alan Bakan Özlü, başarılı çalışmalarından ötürü öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber:C.ÜSTÜNER