Türkiye'nin önemli ve köklü kuruluşlarından olan ve bir süre önce hisse devir işlemleri tamamlanarak yeni sahibi Ömer Saçaklıoğlu’nun olduğu Doğa Okulları, eğitim sektöründeki liderliğini dün olduğu gibi bugün de en güçlü şekilde sürdürüyor. Son dönemde hakkında ortaya atılan asılsız iddialara en güzel cevabı ise yeni açılan kampüsler ve alınan resmi onaylarla veriyor.

İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi için bakanlık onayı geldi

Düzce'yi Doğa Koleji ile tanıştıran Kurucu Önder Tonyalı'nın Bolu merkeze bağlı Doğancı Köyü'nde kısa sürede inşa ettirdiği ve Mudurnu evlerini yansıtan yöresel mimarisi ile bir eser niteliği taşıyan Bolu Doğa Okulları'nın Anaokulu'ndan sonra İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi için de Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay geldi.

Bolu ve Düzce protokolü de yatırıma hayran kaldı

Ayrıca bu önemli yatırım, Bolu ve Düzce protokolü tarafından da yakından takip ediliyor. Düzce ve Bolu'daki idarecilerin yerinde inceleyerek hayran kaldığı Bolu Doğa Okulları, Düzce ile birlikte 2 kampüs ve 9 okulu ile eğitim yolunda emin adımlarla ilerliyor.

"Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun"

Eğitim sektöründe dünya ile yarışan bir markayı Düzce ile buluşturan ve ardından rotasını Bolu'ya çevirerek, titizlikle çalışmalarını takip ettiği modern ve yerel mimarisi ile göz dolduran bir okulu şehre kazandıran Bolu ve Düzce Doğa Okulları Kurucusu Önder Tonyalı, tüm okullarının artık resmi olarak yeni döneme hazır olduğunu şu ifadelerle sosya medya hesabından duyurdu: "Bolu Doğa Okullarının İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi bakanlık onayım geldi. 2 kampüs 9 okulumuz ile yolumuza devam ediyoruz.Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun."

Kadrosuyla da fark yaratıyor

Yeni dönem kayıtlarının hız kesmeden devam ettiği Bolu Doğa Okulları'nda deneyimli ve Bolu'nun yetiştirdiği önemli eğitimcilerden oluşan kadrosu da 2016-2017 eğitim-öğretim yılına en iyi şekilde girmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber; C. ÜSTÜNER