2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında üstün başarılarından dolayı 37 öğretmen 5 alanda gösterdikleri üstün başarı belgesine layık görüldü. Programa katılan Vali Adnan Yılmaz, üstün başarı sertifikalarını dağıtırken toplu hatıra fotoğraf çektirdi.
Vali Adnan Yılmaz, üstün başarı belgesi alan öğretmenlerin diğerler öğretmenlerden farklı olduklarını ve Düzce’nin böyle öğretmenlerle yaşam standardını yükselteceğini söyledi.
Yılmaz, “Sizin gibi aydın fikirli geleceğimizi taşıyan evlatlarımızı yetiştiren sizler olduğunuz için söylüyorum, üstün başarı belgelerini hak eden siz kardeşlerim diğerlerin farklı olduğunuzu gösterdiniz. Ben inanıyorum ki sizlerle beraber 76 bin aileye ulaşacağız. Sizin gibi eğitim altyapısına sahip öğretmenlerle, işini iyi yapan her düzeyde ki kamu görevlileriyle biz Düzce’nin yaşam standardını yükseltiriz. Herkes Düzce’den bahseder, yarışıyor bu il der. Biz eğitimde başarılı olursak bizi kimse tutamaz. Kıymet bilmeliyiz, kendimize dert edinmeliyiz, biz kendimize dert edindik ve prefabrik okullardan kalıcı betonerme model okullara geçme hususunda.” Dedi.

Haber: S. YANAR