Nitelikli eğitim-öğretim faaliyetleriyle tercih edilen üniversiteler arasında yer alan Düzce Üniversitesi, 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre yine kontenjanlarının tamamına yakınını doldurdu.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı için 6 bin 200’e yakın öğrenci kontenjanı ayrılan Düzce Üniversitesi, ön lisans ve lisans kontenjanlarının yüzde 98’ini doldurarak önemli bir yerleşme oranı yakaladı.

Düzce Üniversitesi, devlet üniversitelerindeki yüzde 93 ve vakıf üniversitelerindeki yüzde 84 doluluk oranlarının çok üzerine çıkarak doluluk oranında önde gelen üniversiteler arasında yer aldı.

“Değer Üreten Üniversite” felsefesiyle eğitim-öğretim hayatına başlayan, her alanda yaptığı atılım ve aldığı yerinde kararlarla akademik başarılarını sürekli arttıran Düzce Üniversitesi, bu başarılı çalışmalarının sonuçlarını doluluk oranlarıyla bir kez daha kanıtladı. Düzce Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, “Düzce Üniversitesi olarak aramıza yeni katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, üniversite eğitimi boyunca başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Haber: C. ÜSTÜNER